pátek 3. května 2019

Okc ntrr sol

Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení. Zásobníkový kombinovaný ohřívač vody. Zeptejte se na tento produkt. Stacionární nepřímotopný ohřívač vody se smaltovanou ocelovou nádobou do provozního tlaku MPa o. Stacionární solární zásobník teplé vody OKC NTRR SOL od českého výrobce Dražice v objemech 2- 3l.

Stacionárne ohrievače s dvomi špirálovými výmenníkmi na ohrev TUV vykurovacou vodou z dvoch zdrojov. Dodatočný ohrev sa dá vykonať. Nová řada smaltovaných nepřímotopných. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Bojler nepřímotopný pro solární systémy se dvěma výměníky. ZÁSOBNÍKY TEPLÉ VODY PRO SOLÁRNÍ SYSTÉMY.


Dohřev lze provádět kotlem v horním. Holder for temperature sensor.

Solární ohřívače vody SOLAR SET a SOL: Jaké mají parametry? Popis: Bojler pro použití se solárními kolektory. Reheat can be carried out by the boiler in the. Dražice bojlery OKC - Drazice, výkon výmenníka - solár: 29kW, plocha výmenní.


Expresné doručenie po Slovensku! Systém je poměrně jednoduchý, účinný a spolehlivý. Poloha instalace: svislý ( vertikální) Objem ohřívače vody (l): 275. Bojler pro ohřev teplé vody celoročně solárním systémem s elektrickým nebo nepřímotopným dohřevem, např.


Nepřímotopný ohřívač pro solární systémy k postavení. Běžně dostupné zboží v uvedeném rozsahu. Smaltovaný nepriamovyhrevný ohrievač pre solárne systémy, stojaci s dvoma. Po obdržení objednávky prověříme a telefonicky Vás budeme informovat o přesném termínu možného doručení. Spodný pre pripojenie solárnych kolektorov, horný pre dohrev pomocou kotla, ako príslušenstvo je. Ohřívače jsou vybaveny dvěmi. Stacionární zásobník s dvěma výměníky optimalizovaný pro připojení k solárním kolektorům. Doporučujeme vypracování projektu.


Akumulační nádrž pro kotle na biomasu (CC).

OKC 2NTRR SOL najdete a porovnáte na Srovnanicen. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Výrobce: Družstevní závody Dražice - strojírna s. Ohřev vody zajišťují dva výkonné. Manuál je v českém jazyce ve formátu pdf.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky