pátek 3. května 2019

Kouřovod 200

Koleno kouřové, koleno ke kamnům. Silnostěnné kouřovody vyrobené českou firmou Novapack s. Kouřovod -roura kouřová-ocel síly 5mm,černá barva. Vyberte si z naší nabídky nerezový kouřovod s průměrem 2mm. Kč,Prodej krbů a příslušenství k topenářské technce.

Krby kouřovod 2mm, Krby Kunc. Zapojení krbových kamen Ostrava. Technický název, Růžice DN200. Tloušťka stěny kouřovodu, 0. Slouží pro okrasu na kouřovod.


Pokládá se na kamna a pojistí se drátem kolem kouřovodu. V žaluzii jsou pro drát připraveny díry. Každá komínová sestava obsahuje 1x T kus 90° Pokud chcete 45°, použijete tuto položku příplatek.

V objednávce (nákupním košíku) tedy objednáte. Sem napište počet kusů: obj. Redukce je určena k napojení kouřovodu od spotřebiče na připojení sopouchu komínového tělesa.


Její konstrukce zajišťuje těsné propojení a tak i. Barva: černá žáruvzdorná Odolnost po vyhoření sazí: ANO Mrazuvzdornost. Nerezové kouřovody mnoha průměrů. Krbové vložky - kouřovod 2mm.


Vybíráte vhodnou krbovou vložku. Nezapomeňte zohlednit její parametry. Pokud jsou pro vás klíčové, a to pro jistotu. Bezpečný prostup kouřovodu pr. Univerzální konstrukce pro tloušťku stěny do 150mm.


Komínové zaústění kouřovodu. Určená pro všechny spotřebiče s přirozeným tahem spalin, pro všechny druhy paliv. Natáčecí od 0° do 90° dle potřeby.


Nabízíme kouřovody o průměru od 1do 2mm, roury, žaluzie, kolena, komínové stříšky a. Víčko kouřovodu ( 2mm) - výprodej.

CS komín Universal jednoprůduch s vent. Materiál: mm ocelový plech. Nástřik probíhá ve speciálních boxech, kde jsou používány speciální vypalovací barvy. Nedílnou součástí kamen a jejich instalace jsou jistě kouřovody, včetně kolen a. Pro všechny spotřebiče s přirozeným tahem.


Kovokraus kouřovod - 150VYML2- výměník, teplovzdušný, velký, černý, 1mm Objednací číslo.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky