pátek 3. května 2019

Litinové radiátory bohumín

Nesmrtelný styl a originalita. Vyrábíme automatické kotle na tuhá paliva (uhlí, dřevo, pelety). Od začátku se specializuje na prodej a povrchovou úpravu litinových článkových radiátorů. Bohumín - výroba kotlů a radiátorů, slévárna neželezných kovů a litiny. Teplovodní litinové kotle, litinové, hliníkové radiátory, solární ohřev vody.

Ucelený sortiment tvoří tradiční litinové radiátory, moderní litinové radiátory s nadčasovým designem, dále jsou to luxusní. Viadrus dodává radiátory do Belgie - závod Viadrus, ŽDB, litinové radiátory Bohemia, Belgie. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů litinové radiátory.


Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším. Litinové radiátory a automatické kotle na tuhá paliva. Archiv Podobné litinové radiátory. KALOR jsou bezproblémovou náhradou nebo doplněním radiátorů při rekonstrukci stávajících.

Závod je předním českým výrobcem litinové tepelné techniky, která je zárukou vysoké účinnosti, spolehlivosti a životnosti kotlů i radiátorů VIADRUS. V Severní Africe roste zájem o litinové radiátory z Bohumína. Závod VIADRUS, který je jedním z nejdůležitějších závodů společnosti ŽDB. Jiřího Flassiga pracovníka infolinky bohumínské firmy VIADRUS, který denně. Dobrý den, mám dotaz zdali se dá svařit prasklina na litinovém článku, radiátoru typ Bohumín.


Prasklina je v odlitém spoji, asi 5cm dlouhá. Pro rustikální retro styl interiéry. Pronájem, kancelářské prostory, m Bohumín - Pudlov. Klasické litinové radiátory svou konstrukcí.


Radiátory ze šedé litiny mají mnohem větší tloušťku stěny než plechové. Na obrázku vidíme pětičlánkový radiátor ze šedé litiny vyráběný v Bohumíně. Aktuální katalog firem v kategorii Kotle, radiátory a ohřívače Bohumín. Historicky nejstarším typem jsou litinové radiátory.


Kromě dovážené turecké či italské produkce se nadále vyrábějí také v bohumínské slévárně. Jejich výroba byla ukončena okolo. Závod topenárské techniky VIADRUS je soucástí akciové spolecnosti ŽDB a.

Vyrábí litinové topenárské výrobky - radiátory, topidla a kotle s více jak. Společnost ŽDB v Bohumíně se postupně zbavuje zaměstnanců. VIADRUS je rovněž jedním z vedoucích výrobců litinových radiátorů v klasickém, moderním i retro provedení. Plynové kotle, kotle na tuhá paliva, litinové kotle, automatické kotle na tuhá paliva.


Hlavním výrobkem slévárny šedé litiny jsou odlitky topenářské techniky, tj. Katastrální území: Bohumín. Bezručova 30 Bohumín, tel.


OHEMIA“ vyrábí fa VIADRUS a. Rok vydání: -vývojové středisko Bohumínských železáren Gustava Klimenta. Tradiční výrobce litinové topenářské techniky - radiátorů i kotlů. Kotle o výkonu - 7kW (dle typu).


Je součástí akciové společnosti Železárny a drátovny Bohumín.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky